Maalämpöputkien laittoa

Aiemmin olenkin tainnut mainita, että meille tulee maalämpö. Maalämpökaapelia kaivettiin 800 metriä tuonne pellon pientareelle noin 1,2 metrin syvyyteen..
Hankaluutta aluksi tuotti se, että teline johon maalämpöputkirulla oli suunniteltu laittaa oli liian iso. Onneksi kätevät miehet keksivät ratkaisun ja rakensiva uuden telineen. Joskus asiat eivät siis mene suunnitelmien mukaan vaan yllätyksiä tulee. Hienosti kuitenkin tämä juttu ratkesi kun Pelle Pelottomat kesksi uuden telineen ja maalämmöt saatiin maahan. Mission completed!







-Marjut-

Kommentit

  1. Teillekin tulee siis maalämpö. Hyvä hyvä. Näyttää olevan isommat kaivausprojektit kuin meillä =).

    VastaaPoista
  2. Joo maalämpö tulee 😊 Oli siinä aika kaivaukset käynnissä kyllä. Päivä siinä meni että ne saatiin maahan ja peiteltyä.

    VastaaPoista
  3. Meidän naapuri myös mainitsi, että heillekin on maalämpöenergia tulossa. Se varmasti maksaa itsensä takaisin ajan saatossa. Aikamoinen urakka, tuohon varmasti saa olla pätevät ammattilaiset etsittynä. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan eletty nyt pian 7 vuotta tämän maalämmön kanssa ja ollut kyllä niin huoleton. Varmasti myös tullut säästöä, koska ihmiset aina ihmettelee meidän pieniä sähkölaskuja. Varmaan naapuri tehnyt kyllä oikean valinnan 🤗

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hirsitalon maalaaminen

Hirsitaloon ikkunat

Hirsiseinien maalaus sisältä