Peltikatto


Peltikatoksi meille tuli Ruukin Tiilikainen. Asennusmiehet kävivät laittamassa sen muutamassa tunnissa. Ilmeisesti heillä oli aika kiireistä aikaa koska tämän katon perään soiteltiin useasti. Onneksi se kuitenkin saatiin ennen sisätöiden alkua.


Terveisin Marjut

Kommentit

 1. Hyvältä näyttää, todella siisti peltikatto. Meillä on huopakatto, mutta remontti tulossa jolloin meillekin tulee peltikatto. Itse nautin siitä, kuinka ropisee sateella, eli se ei yhtään haittaa meitä. Ja ovathan ne todella siistejäkin, ja helppo pitää ilmeisesti puhtaana.

  VastaaPoista
 2. Joo kyllä tämä on ollut helppo pitää puhtaana, ei ole vielä tarvinnut tehdä mitään. Kouruihinkaan ei ole tullut tavaraa, kun ei ole isoja puita lähellä.

  VastaaPoista
 3. Onneksi katon sai kuitenkin valmiiksi ennen sisätöiden aloittamista. Kysyittekö te katon kustannusarviota alkuun? Meidän täytyisi myös nimittäin katto saada kuntoon. Kyseessä on jo vanha katto, mutta sille täytyisi remontti saada tehtyä. On nimittäin jo sen verran huonossa kunnossa. https://www.korteniemi.fi/kattojen-korjaus-ja-huolto

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei olisi voinut aloittaa sisätöitäkään sitten jos kattoa ei olisi saatu valmiiksi. Kaikki aina viivästyy kun jokin asia ei hoidu ajallaan. Katto kuului talopakettiin.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hirsiseinien maalaus sisältä

Hirsitalon maalaaminen

Kylpyhuone ja sauna