Lattialämmitys

Tervehdys jälleen täältä työmaalta. Projekti etenee ja vähiin jää ne ajat kun voi istahtaa päivittelemään kuulumisia. Jokainen tämän projektin läpikäynyt tietää varmasti, että kiirettä pitää.

Viimeksi päivittelin, että kun ei itse oikein osaa perustusten tekovaiheessa muuta tehdä kuin ihmetellä. No kuinka ollakkaan kun päästiin laattialämmitysputkien laittovaiheeseen niin alkoihan sitä työtä meikäläisellekkin löytyä. Ens alkuun sain surrailla putkia kiinni surrilangalla betoniraudoitusverkkoon. Alkuhankaluuksien jälkeen homma alkasi surraamaan hyvin.

Jonkin verran kun luovuutta löytyy niin heti alkasi myös aivoissa surrata. Oli sen verran mukavaa puuhaa, että mitä kivaa tässä voisi surrata seuraavaksi. Tietenkin ajattelin vähä vähemmän hyödylliseen käyttöön esimerkiksi sisustukseen tai puutarhaan jotain kivaa. No googlasin surrilankaa sitten netistä ja jokuhan oli jo keksinyt tehdä niistä jo lahja- ja sisustustavaroita. Joten kyllä melkein kaikelle rakennustavaralle löytyy toinenkin käyttötarkoitus esteettisemmässä olomuodossa :)

Tällaiselta tontilla näytti helatorstaina. Edellisellä viikolla käynyt Lvi -urakoitsija oli tuumannut että ei oikein ollut uskontu siihen että helatorstain maisemissa laitettaisiin tälle tontille ja perustuksiin laattialämmityksiä. Oli vissiin ollut urakat hieman meillä tontilla vaiheessa mutta hän ei tiennytkään kuinka hyviä talkooporukoita meillä onkaan ollut :) Kiitos siis kaikkien niiden jotka ovat meitä auttaneet ahkerasti.







Terveisin
Marjut



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hirsiseinien maalaus sisältä

Hirsitalon maalaaminen

Hirsitaloon ikkunat