Tontille rajapyykit





Nyt ollaan tänne asti selvitty siitä byrokratian paperiviidakosta eli tontti on niinsanotusti kepitetty. Jippia Jee jotain konkreettista on tapahtunut tässä about vuoden sisällä. Olihan se aika huikeata nähdä kaiken sen odottamisen jälkeen jotain tapahtuvan ihan livenäkin eikä vaan paperilla. Maaliskuun lopussa heti ensimmäisenä arkipäivänä pääsiäisen jälkeen oli tontilla käväissyt ahkeria miehiä mittoomassa talon paikkaa sekä tontin rajoja. Myös korko ja jakokaapin paikka oli merkitty.

Tontti on peltomaata. Pellon laidassa ollut vanha lato jouduttiin kaatamaan ja polttamaan pääsiäiskokkona. Olihan se jo aikaa nähnyt mutta toisaalta oli harmi luopua siitä. Se kun on yksi sellainen maaseudun vahva symboli.

Tontille on saatu nyt myös työmiehille taukopaikka vanhasta asuntoautosta. Sähköt siihen on vedetty läheisestä naapurista koska sähköliittymäasiakin meni Elyn kautta. Tässä prosessissa menee ainakin se kuukausi. Yhtään en ymmärrä miksi kaupunki ei voinut ainoastaan tätä asiaa päättää koska kuitenkin se sähköliittymä tarvitaan. No ehkä se tässä vielä selviää.

Nyt viikonloppuna alkaa sitten miehillä urakka tontilla. Aluksi yksi oja rummutetaan ja laitetaan umpeen. että rekat pääsevät kunnolla tontille. Sitten varmasti piha- ja perustusten kaivuu alkaa.

Tälläisiin kuulumisiin päättelen tälläerää,
                                   
                                                                       Terveisin Marjut

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hirsitalon maalaaminen

Hirsitaloon ikkunat

Hirsiseinien maalaus sisältä